Skip to main content

6 veckor av träning, kost & rutiner, där vi hjälper dig till hållbara livsstilsförändringar.

Varför?
Hälsotmaningen kommer att hjälpa dig utvecklas till en bättre version av dig själv. Via hållbara livsstilsförändringar kommer det att ge dig bättre hälsa och mer energi över till att leva det liv du vill leva. Du kommer att utmanas alltid efter dina egna förutsättningar och pushas av en grupp likasinnade. Den sköna stämningen som vi är kända för kommer att ge dig en boost i din träning. Passen är 60 minuter långa och leds från början till slut av en av våra coacher. Du behöver inte fundera på vad du ska göra, bara dyka upp på avtalad tid.

Vad?
Under 6 veckor kommer du att träna hårt och samtidigt lära dig mer om träning, kost och återhämtning. Utmaningen ger dig ett komplett program för att du ska lyckas få till de livsstilsförändringar du önskar.

Vem?
Programmet vänder sig bara till dig som är super-motiverad att göra en insats för din hälsa. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren. Vi anpassar allt efter individen. Resultatet blir hållbara livsstilsförändringar och nya hälsosamma och framgångsrika vanor som passar just dig.

Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt koma igång med träning, bli starkare, eller bli mer allround-tränad så kommer det upplägget att hjälpa dig på vägen.

Det här ingår:
• Träningsschema för 6 veckor
• 3 ledarledda pass/vecka. tisdagar kl 20.00, torsdagar kl 20.00 söndagar kl 17.00
• Möjlighet att köra egen extra träning i vårt gym.
• Kostplan för hela perioden 
• Recept för alla måltider
• Personlig tränings- och hälsokonsultation där vi tillsammans sätter upp en plan för hur du ska nå dina mål.
• Träningstips av välutbildade coacher som lär dig teknik inom bla, skivstång, kettlebell, egenkroppsträning och mycket mer.
• Massvis med inspiration och pepp!

Pris
Pris 3200:-

Anmälan
Anmäl dig och betala genom länken nedan. Under kategorin ”specialgrupper” hittar du Holistics Hälsoutmaning ! Vi kommer därefter skicka ett mail för att bekräfta din anmälan samt ge dig mer information om uppstarten!

https://crossfitholistic.wondr.se/register

Anmälan är bindande och vi väljer att endast ta emot 12 deltagare för att kunna ge dig fullt fokus.

Var
CrossFit Holistic, Midgårdsvägen 3 (mittemot Coop Arena)

Frågor
ylva@crossfitholistic.se eller 073-0347886