Skip to main content

Varför inte välta traktordäck istället för att bowla på er nästa firmafest?

Våra inspirerande och kunniga coacher ger er rolig och varierad träning för att göra er starkare i vardagen och på arbetet. Ni kommer att träna funktionella rörelser, styrka, kondition, koordination, och andra egenskaper som ger direkt nytta i vardags- och arbetslivet.

Se gärna träningen som en lagstärkande aktivitet – få saker svetsar samman en grupp som att kämpa mot gemensamma mål.

Här är några exempel på vad vi kan göra för er.

Lunchträning för arbetslaget- var tillbaka på jobbet inom 60 min.

Grupper om 4-12 pers.

Vill ni hellre träna på annan tid än lunch går det givetvis att ordna.

Event

Gör något annorlunda på er konferens eller kick off. Vi håller i ett gruppanpassat och roligt träningspass och ordnar med mat efter passet. Få saker svetsar samman en grupp lika bra som att gemensamt svettas på ett hårt och roligt träningspass.

Friskvårdsdagar

Låt oss ta hand om er friskvårdsdag. Vi anpassar en heldag med föreläsningar, mat och träning.

Företagsmedlemskap

Vi erbjuder företagskort till förmånliga gruppriser. Ni väljer att betala per månad/år eller per gång som era anställda tränar hos oss.

Kontakta oss för prisförslag och mer info för ovanstående
ylva@crossfitholistic.se
073-0347886

Några av företagen vi arbetat med:

Bomans El

Bomans el kör med oss en gång i veckan för att stärka upp teamet för det krävande jobb det är att vara elektriker.

Länsteknik

Kör med oss varje vecka och har gjort det till en vana de senaste tre åren. Resultaten är därefter. Kontinuitet i träningen är A och O.

Fastighetsbyrån

Kommer in med sina mäklare och sina samarbetspartners varje fredag för att stärka teamet och bidra till bättre hälsa bland de anställda. Ett bra sätt att binda samman arbetslaget likaväl som att stärka relationer med andra partners.

NYAB

Avslutar veckan hos oss med ett svettigt pass för sina anställda på fredag eftermiddag.

Region Norr

Har haft flera olika arbetsgrupper tränandes hos oss de senaste åren.

LKAB

LKABs Luleåavdelning har under sommaren blivit löpskolade under 6 träffar. På schemat stod bland annat löpteknik och intervaller. Under hösten 2013 har LKAB anställda med dåvarande VD Lars Eric Aro i spetsen blivit introducerade till CrossFit via vårt nybörjarprogram.

Bravida

Bravida Bootcamp har varit ett framgångsrikt upplägg för att få många av Bravidas tjänstemän att komma igång med träningen. Varje tisdag under 6 månader har vi kört en timmas gemensam träning med avslutande middag tillsammans. Träningen har under sommartid bedrivits utomhus med enklare redskap till hjälp.

Sweco

Lunchträningarna med Sweco har peppat igång ett stort gäng av kontorsarbetarna på Luleå kontoret. En gång i veckan samlas vi i Swecos egna gymnastiksal och kör funktionell styrketräning i kombination med konditions- och rörlighetsträning.

NCC

NCCs kontorsarbetare på Luleå kontoret har genomgått ett introduktionsprogram till CrossFit för att uppmuntra till träning bland de anställda. På fredagsmorgnar har de tillsammans kämpat sig igenom tuffa pass hos oss.

Samhall

Telia

Skanska